torek, 4. marec 2014

Pomlad je za vogalom in ljubezen v zraku

Danes je pust in upam, da vse majhne in velike maškare uspešno odženejo zimo, saj že zelo pogrešam sonček, rožiče, čebelice in metuljčke ter dolge sprehode in vožnjo s kolesom.

Da je pomlad pred vrati oz. za vogalom  vedo tudi punce iz kreativnega teama bloga Izazovi i slatkiši, ki so nam zastavile nov izziv.

Čestitko s pomladnim motivom sem izdelala pred parimi dnevi, ko je zunaj ravno padal sneg pomešan z dežom. S sinovoma Erikom  in Leonom smo sedeli doma, gledala proti Pohorju in se pogovarjali kdaj bo pomlad in poletje, da bomo lahko šli s kolesom na sprehod, nabirali rožice in najbolj pomembno - bomo lahko šli na sladoled.

Ker je otroke ob takem vremenu še posebej težko animirati, sem potegnila ven barvice, papirje, štampiljke in blazinice ter smo šli vsi trije "ustvarjat".  Ideja oz. naloga je bila, da vsak nariše nekaj pomladnega. 

Z embossing srajčko sem odtisnila pomladno cvetje, ki sva ga potem s starejšim sinom le pobarvala. (Mlajši sin je trenutno bolj v fazi, razrežimo vse kar se razrezat da). 

Na čestitko sva nalepila še dva pisana metulja in s štampiljkami odtisnila črke  L O V E, saj s pomladjo pride tudi čas ljubezni, zaljubljenosti in nežnosti ali kot pravi nemški izrek, ko si zaljubljen imaš  "Schmetterlinge im Bauch". Moj veliki umetnik je bil tako navdušen, da je še, ko sem jaz že pospravljala razrezane papirčke za drugorojencem, še kr risal in ustvarjal.

Tako sta nastala moj izdelek in

umetnija mojega 5. letnika, ki zdaj krasi steno v službi.




2 komentarja:

  1. Hvala, ker si se nam pridružila s svojo čudovito pomladno voščilnico pri "Izazovih i Slatkiših" :-))
    Risbica pa je najboljša .-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštna metuljčkasta pomladna voščilnica. Tudi na pomladno umetnijo sina si lahko navdušena in verjamem, da bo lepo krasila pisarno.

    Hvala, ker se igraš z nami na Izazovi i sladkiši.
    Keti

    OdgovoriIzbriši